În așteptarea lui Moș Crăciun 7 – ediția a II-a

În seara acesta descoperim un dar al lui Moș Crăciun care, chiar dacă nu este unul surprinzător pentru că, în fond, vorbim despre Crăciun, este unul de care nu am mai povestit până acum. Și anume darul de a preface semne rele în semne bune. 

Da, chiar așa! Cum se poate face asta? Nu știu, că mie nu-mi iese așa bine, în schimb eu zic să-l urmărim pe Moșu’ în povestea din seara aceasta, să-l privim și să-l ascultăm cu atenție și sigur vom afla cum putem face și noi la fel. Ce spuneți, e un plan bun? 

Ei, și dacă tot am ajuns cu toții până aici, să vă mai spun că astă-seară vă propun nu una ci două povești într-o singură carte, de Crăciun desigur, și anume Cea mai frumoasă noapte. Cea mai frumoasă zi, scrisă de Liana Alexandru, ilustrată de Daniela Olaru, apărută la editura Humanitas. Dar vă las să le descoperiți singuri. Vă mai spun doar că una este haioasă și cu final fericit iar cealaltă este emoționantă și cu final fericit, bineînțeles.

Citesc împreună cu bucurie și printre hohote de râs Elena, Ilinca și Filip Simion. 

Mulțumim editurii Humanitas pentru acordul de a publica această lectură.

În așteptarea lui Moș Crăciun este un proiect multimedia, de promovare a cititului și, în special, a cititului împreună în rândul familiilor de origine română, din Diaspora.

Proiectul se desfășoară online, în perioada dinaintea Crăciunului și este organizat de Biblioteca Cărți pentru Matei, Hoofddorp, Olanda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: