În așteptarea lui Moș Crăciun 13 – ediția a II-a

Ce ți-e și cu timpul ăsta. Stă aproape neclintit atunci când te uiți stăruitor la el, pentru ca apoi numai să întorci capul o clipită și o ia la sănătoasa, de-i cauți urma.

Dar cum o fi să te cheme domnișoara Poimâine, adică fetița-de-peste-două-zile? Asta este așa ca și cum ești aici, dar tot ce e mai interesant se v-a întâmpla mereu peste două zile. Îți poți închipui una ca asta? Mda, dacă stau eu să mă gândesc bine, s-ar putea să știți chiar bine cum vine asta. Nu-i așa, copii? 

În seara aceasta vă recomandăm o nouă lectură de pus sub brad și anume Crăciunul domnișoarei Poimâine, scrisă de Adina Rosetti, ilustrată de Cristiana Radu, apărută la editura Arthur.

O carte pentru cei care vor să crească repede, o carte pentru cei care au crescut prea repede și o poveste despre a dărui mai mult decât a primi sau când Moș Crăciun a început să meargă la petreceri de firmă, serbări de grădiniță, târguri de Crăciun, cluburi de lectură, uf, și câte și mai câte.

Să vă spun un secret. Pe domnișoara Poimâine o veți mai întâlni și în alte cărți ale scriitoarei Adina Rosetti. Când se va întâmpla asta dați-mi și mie de știre cum vi s-au părut.

Citesc împreună Adriana și Sophia Hoeijmakers. 

Mulțumim editurii Arthur pentru acordul de a publica această lectură.

În așteptarea lui Moș Crăciun este un proiect multimedia, de promovare a cititului și, în special, a cititului împreună în rândul familiilor de origine română, din Diaspora.

Proiectul se desfășoară online, în perioada dinaintea Crăciunului și este organizat de Biblioteca Cărți pentru Matei, Hoofddorp, Olanda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: