În așteptarea lui Moș Crăciun 23 – ediția a II-a

Ați umplut găletușa astăzi? Ați făcut acel lucru care să vă relaxeze complet și să vă facă să zâmbiți? Dacă da, sunteți pregătiți pentru lectura de seară, iar dacă nu, atunci aruncați o privire la filmulețul nostru și vă promitem cel puțin un zâmbet. Poate chiar un hohot de râs!

Astăzi am ales cartea Renul Porc, scrisă și ilustrată de Aaron Blabey, apărută la editura Arthur, colecția Vlad și Cartea cu Genius.

Aceasta este o poveste în versuri a cărei muzicalitate în limba română este asigurată de, citez,  minunatul Florin Bican, despre un câine Porc – antieroul – și „scumpu-i amic” Trevor – un erou discret precum morala bună în cărțile pentru copii. 

Porc cel lacom și nepoliticos iese cu bine dintr-o situație primejdioasă care implică fundul rozaliu al lui Moș Crăciun, o sanie în zbor și un înger. Și totuși copii vor înțelege cum să nu se comporte. Dar nu mă credeți pe cuvânt! Ascultați lectura de mai jos și priviți copilul. Vedeți ce părere are el despre lista lungă de cadouri a lui Porc, apoi să ne spuneți ce părere aveți voi. Stați, că nu ați citit-o încă…

Renul Porc este a treia carte din seria Mopsul Porc, dintr-un total de 10 cărți scrise de autorul australian Aaron Blabey, pentru vârsta de 3-6 ani.

Citesc împreună Maria și Ian Chung.

Mulțumim editurii Arthur pentru acordul de a publica această lectură.

În așteptarea lui Moș Crăciun este un proiect multimedia, de promovare a cititului și, în special, a cititului împreună în rândul familiilor de origine română, din Diaspora.

Proiectul se desfășoară online, în perioada dinaintea Crăciunului și este organizat de Biblioteca Cărți pentru Matei, Hoofddorp, Olanda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: