Sarah scrie despre cărți

Soy Luna. Să ai aripi să zbori, seria a doua, cartea întâi, realizată de Disney, apărută la editura Litera. 

Soy Luna. Să ai aripi să zbori este o carte dar și un film apărut la Disney Channel. O aventură prin lumea adolescenților, a școlii și a bucuriei de a patina pe role, alături de Luna și de prietenii ei.

La conac, doamna Sharon Alfredo, Tina, Cata și Roy încearcă să vadă și să deslușească un mister: cine este Sol Benson, nepoata doamnei Sharon? Iar Luna, ca să poată sta la conac, trebuie să câștige un concurs. Așa că, în ritm de primăvară, să o descoperim pe Luna!

Sarah scrie despre cărți!  + Luna

Pippi Șosețica se îmbarcă, scrisă de Astrid Lindgren, ilustrată de Ingrid Bang Nyman, tradusă de Andreea Caleman, apărută la editura Arthur.

„Pippi Șosețica se îmbarcă” este o carte foarte haioasă (și) care m-a inspirat să scriu o poezie pentru ea. Pentru Pippi. Credeți, oare, că Pippi așa se numea, Pippi Șosețica? Nu. Numele ei complet era: Pippilotta Merindela Persiana Minta Aluefraim Șosețica, fiica lui Efraim Cioraplung. Nu-i așa că este amuzant?Pentru mine este extrem de amuzant.

Acum vreau să vă spun ceva uimitor: Pippi avea o valiză plină cu galbeni. Uau! Uimitor, nu-i așa?

Ups, am uitat să menționez ceva. Am uitat să menționez faptul că Pippi nu avea mamă și nici tată. Gata! Am menționat tot. Și acum, poezia:

„Poezie pentru Pippi”

Pippi este o scânteie

Face trăsnăi și unele rele

Te face să râzi

Este haioasă

Dar este și …. 

(aici puteți completa cu ce doriți!) 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *