Sarah scrie despre cărți

Cine are poftă de o înghețată? Chiar dacă este încă iarnă, cărțile te pot purta nu numai în locuri îndepărtate dar și în alte anotimpuri. Cel puțin asta ne scrie Sarah, care ne-a trimis vești despre alte două cărți citite de ea.

Hotel Flamingo. Căldură mare!, scrisă și ilustrată de Alex Milway, tradusă de Luminița Gavrilă, apărută la editura Pandora Publishing. 

„Hotel Flamingo. Căldură mare! este o carte care ne amintește de vară, de căldură și de înghețată. Cartea ne vorbește despre o fată pe nume Anna care are un hotel, Hotel Flamingo. În carte vom întâlni foarte multe animale.

O aventură captivantă, plină de suspans, o aventură plăcută într-un hotel ciudat, plin de oameni haioși.

Diferite animale cu nume amuzante precum: Ivanka Șobolanka, domnul Camou, T. Bear, Lemmy, Madame Le Pig sunt doar numele principale. Aventura lor m-a ținut cu fiecare cuvințel într-o emoție plăcută dar intensă. Ilustrațiile sunt mai multe ca la alte cărți dar unele sunt mici și altele foarte mari.

Este o carte pe care merită să o citești: captivantă, atractivă și amuzantă.

Să descoperim încă o aventură!”

Gata cu vorba, scrisă de Andrew Clements, ilustrată de Mark Elliott, tradusă de Ioana Tudor, apărută la editura Arthur.

„Gata cu vorba este o carte despre un concurs. Dar nu orice concurs. Ci un concurs fără cuvinte. Cartea ne vorbește de o clasă de copii care sunt în clasa a cincea. Cartea mai are și ilustrații pe care nu le întâlnim mereu în carte. Dar, chiar dacă sunt rare prezintă foarte bine expresiile personajelor. 

Cele două personaje principale, fetița Lynsey și băiețelul Dave, au stabilit de comun acord să facă un concurs  care va dura două zile. Și oriunde ar fi : la școală, acasă, în parc sau cu prietenii, au voie să zică sau să răspundă cu numai trei cuvinte, iar cine pierde v-a avea scris pe frunte, cu marker permanent, un „L” mare.

Cartea are întâmplări captivante pe care le veți trăi cu drag.

Să o citiți în liniște!

Sarah.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: