Sarah scrie despre cărți

Astăzi, Sarah scrie despre două cărți vesele ca și ea. Să o urmărim.

Însemnările unei puștoaice. (4) Povestirile unei Prințese a Gheții nu chiar atât de grațioase, scrisă și ilustrată de Rachel Renee Russell, tradusă de Irina Ornea, apărută la editura Arthur. 

„Însemnările unei puștoaice”, volumul 4, este al doilea volum pe care vi-l povestesc din cele 12 volume. Vă mai amintiți de Nikki și de prietenele ei? Sper că da!

În acest volum, Nikki și prietenele ei se distrează la patinoar făcând un concurs între ele. Vouă vă place la patinoar? Dacă da, atunci știți ce frumos este; iar cei care nu știu vor învăța de la cei care știu.

Sora lui Nikki, Brianna și-a făcut un salon de cosmetică iar Nikki, mergând la ea, s-a trezit, din greșeală, cu o șuviță tăiată de Brianna. Întâmplarea face că și eu, când aveam cinci ani, mi-am tăiat, din greșeală, bretonul cu foarfeca. Voi să nu faceți asta că poate o să se supere părinții voștri. Dar partea bună este că o să crească la loc. Uraa!

Eu în iarna aceasta am fost la patinoar împreună cu colegii mei sau cu mama. Și noi am făcut concurs ca și personajele din poveste. Ne-am distrat pe cinste, mai ales când unul dintre noi cădea. Ah, am uitat să vă spun de ce Nikki și cu prietenele ei făceau competiție. Ele făceau competiție pentru un scop caritabil și anume campania „Prietenii Pufoși”!

Dacă au reușit să ajute campania „Prietenii Pufoși” vă las pe voi să descoperiți.

Sarah, campania „Prietenii pufoși” ham, ham!

Magica noapte a elfilor, scrisă de Geronimo Stilton, ilustrată de Giuseppe Ferrario, Giulia Zaffaroni, Davide Percivalli, tradusă de Elena Bănică, apărută la editura RAO.

„Magica noapte a elfilor” este o carte frumușică și cu multe ilustrații superbe. Eu cred că autorul cărții este chiar personajul principal al cărții pe nume Geronimo, care este un șoarece foarte de treabă, care a pregătit masa pentru 153 de rubedenii plus prieteni. Dar ca să reușească a trebuit să treacă printr-o aventură.

În acea aventură, Geronimo s-a întâlnit cu elfii Biffo și Bifa, Mac Crăciun, Comet, Blitzen, Tea, Torquatto, Rupeșoareci și Capcană. Aventurile amuzante ale cărții vă las pe voi să le descoperiți.

Sarah „Rupcărți”, ha, ha.

Multe luminițe.

Pe data viitoare!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *