Sarah scrie despre cărți

În prag de sărbători, Sarah ne scrie despre,  bineînțeles, povești de Crăciun. 

Crăciunozaurul și Vrăjitoarea Iarnă, scrisă de Tom Fletcher, ilustrată de Shane Devries, tradusă de Iulia Arsintescu și apărută la editura Arthur. 

„Crăciunozaurul și  Vrăjitoarea Iarnă este o carte captivantă și cu ilustrații puține, dar frumoase. În această carte veți găsi adevăratul Crăciun petrecut în familie. În această carte veți mai găsi și adevăratul oraș imaginat de autor. Care oraș? Orașul lui Moș Crăciun. Nume haioase de spiriduși vă vor atrage să le parcurgeți cu bucurie.

Trompețică, Bolfoșel, Gogoașă și Cortinuță sunt doar câte dintre cele mai haioase nume găsite vreodată. Ce m-a captivat pe mine mai mult a fost întâmplarea când Vrăjitoarea Iarnă s-a transformat într-o fetiță pe nume Brenda. Am parcurs misterul acelui capitol.

Sper să vă placă! Să o citiți cu bucurie!

Sarah și Vrăjitoarea iarnă ”Ha, ha!”

P.S.

El este este personajul care face ca magia Crăciunului să zboare și anume… Crăciunozaurul!

Moș Crăciun vă așteaptă să descoperiți magia Crăciunului din această carte.

Dacă vă treziți foarte devreme, veți putea vedea un albastru șters. Acela este Crăciunozaurul.”

O altă cartea despre care ne va vorbi, astăzi, Sarah se numește O poveste de Crăciun scrisă de Regina Maria a României, ilustrată de Adina Mihaela Eros și apărută la editura Neverland. 

„O poveste de Crăciun este o carte emoționantă și cu ilustrații bine lucrate și captivante. Eu am citit-o cu bucurie. Nu pot să vă spun cât de mult mi-a plăcut.

Cartea ne vorbește despre un băiețel pe nume Petru, despre mama lui, Maria, despre un îngeraș și despre o bisericuță mică. Personajul principal al cărții este Petru care va face minuni în mica noastră povestioară. Mama lui Petru, Maria, este foarte bolnavă iar Petru era foarte îngrijorat. Într-o zi, Petru a plecat spre bisericuță sperând că Iisus îl va ajuta ca mama lui să se vindece. Acea zi era Ajunul Crăciunului iar Petru nu avea nimic de mâncare și de aceea a mers la biserică.

Când a pornit spre bisericuță, Petru s-a întâlnit cu un îngeraș care l-a ajutat să-și vindece mama. Cum l-a ajutat și finalul poveștii vă las pe voi să descoperiți.

Să fiți cuminți ca să vină Moșul și pe la voi.

Și uite-așa zboară, spre minunatul oraș a lui Moș Crăciun, în Laponia, încă o poveste descoperită de noi, copiii.

Crăciun fericit! Sarah.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *