În așteptarea lui Moș Crăciun 2 – ediția I

Când 24 de zile sunt cel puțin o săptămână, cum spune motanul Findus. Când din 24 de lecturi, mai rămân doar două până la Crăciun. Ce ne mai rămâne de făcut? Pom de Crăciun avem. Povești avem. Vise avem.

În seara aceasta, împreună cu Kira van Nieuwkerk și Corina Burlacu ne întâlnim cu un alt moș, Pettson pe numele lui, și el morocănos câteodată, și cu motanul Findus despre care juri că ești tu, și tu, și tu. Pentru că Findus este, de fapt, un copil – un copil curios, nerăbdător și deschis către tot ce îl înconjoară!

Cartea „Surpriză de Crăciun pentru Findus”, scrisă și ilustrată de Sven Nordqvist, tradusă de Gabriela Eftimie, apărută la editura Pandora M Publishing.

Mulțumim editurii Pandora M pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: