În așteptarea lui Moș Crăciun 3 – ediția I

„Ce faci dacă într-o zi senină/ Apare un vapor la tine în piscină”? Sau „când ești trist/ Și vrei tristețea s-o alungi”? Ce faci dacă, când te îmbraci, îți bagi picioarele pe-un crac și capul rămâne înțepenit pe-o mânecă? Sau dacă Moș Crăciun e morocănos și nu înțelege scrisul? Să asculți poezii scrise de Carmen Tiderle, ar putea fi o soluție. 

Mai sunt trei zile până la Crăciun și noi îl așteptăm pe Moșu’ ascultând Ce faci?, Oglinda, Stil de copil și Moș Crăciun, poezii din cartea Pe dos, scrise de Carmen Tiderle, ilustrate de Petridean și apărute la editura Vellant.

Citesc Anca și Victor Șuță-Avram.  

Mulțumim editurii Vellant și autoarei Carmen Tiderle pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: