În așteptarea lui Moș Crăciun 4 – ediția I

La fel ca Tomek, Mirko, Zaharia și Emil, și noi ne apropiem de destinația noastră. Mai sunt 4 seri de poveste, până la Crăciun. Nu știu despre voi, dar pe mine, aceste lecturi m-au transpus într-o stare de nerăbdare și entuziasm cum nu-mi amintesc să fi cunoscut în vreun alt an, înainte de Crăciun. 

Prin acest proiect, mai mult decât orice altceva, am încercat să creem amintiri: amintirea unei seri în care, alături de părintele tău ai ascultat sau ai citit o poveste.

O astfel de amintire este, pentru noi, episodul din această seară. Când neprevăzutul te provoacă, oricând este plăcut să te poți bizui pe familie. 🙂 În seara asta Matei Popa, din Olanda, „citește” varianta lui proprie a cărții Olenka, scrisă și ilustrată de Gaya Wisniewski, tradusă de Alina Nuca, apărută la editura Frontiera.

Mulțumim editurii Frontiera pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: