În așteptarea lui Moș Crăciun 7 – ediția I

După ce am aflat cum se pregătește însuși Moș Crăciun pentru întâlnirea cu copiii, este rândul animalelor să ne încânte cu spectacolul bucuriei și al nerăbdării de a-l întâmpina pe Moșu’. Fie că patinezi împreună cu pisicile, împodobești bradul ca o veveriță sau te inspiri de la pițigoi cum să faci un om de zăpadă, un lucru este sigur: bucuria stă în lucruri mici. 

Bine ai venit în poveste! îți spunem, din Olanda, împreună cu Raluca și Rareș Cojocea, care vor citi două fragmente din cartea „Crăciun! Crăciun”, scrisă și ilustrată de Kestutis Kasparavicius, tradusă de Claudia Drăgănoiu, apărută la editura Vremea.

Mulțumim editurii Vremea pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *