În așteptarea lui Moș Crăciun 8 – ediția I

Dacă credeți că pregătirile pentru Crăciun durează mult și sunt obositoare, apoi, aflați voi că în Laponia, în satul lui Moș Crăciun, pregătirile durează tot anul. Și, dacă stai și te gândești bine, nici nu-i de mirare. Sunt atâtea jucării, și cărți, și haine, și încălțări, și… tii, câte și mai câte de făcut!

Ei bine, când este atâta treabă, cel mai bun mod de ați începe ziua este… să mănânci o porție zdravănă de orez cu lapte, bineînțeles. Încercați și voi și o să vedeți cum ziua o să vi se pară mai frumoasă.

În această seară suntem împreună cu Andra și David Cuzescu, în povestea „Moș Crăciun”, scrisă de Tarja Kunnas și Mauri Kunnas, ilustrată de Mauri Kunnas, tradusă de Laura Delicostea, apărută la editura Cartea Copiilor.

Mulțumim editurii Cartea Copiilor pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *