În așteptarea lui Moș Crăciun 9 – ediția I

Nu-i deloc ușor să fii Moș Crăciun! Pe lângă milioanele (de miliarde de…) de case la care trebuie să ajungi (și totul într-o singură noapte, da!?!), renii ar putea intra în grevă, Moșu’ ar putea face pojar sau pur și simplu … dar, mai bine, nu mai spun.

O seară de lectură amuzantă, cu un duo frumos: Casi și Tibi Șerban.

Ascultăm „Ho, Ho!”, „De ce n-apare Moșu’?”, poezii din cartea „Cine a pus piper în mare?”, scrisă de Carmen Tiderle și ilustrată de  Vali Petridean, apărută la editura Humanitas. Și „Săracul Moș…”, poezie din cartea „Fabrica de lipici”, scrisă de Carmen Tiderle, ilustrată de 5 Petrideni (Aron, Ilai, David, Ioana și Vali), apărută, de asemenea, la editura Humanitas.

Mulțumim editurii Humanitas și autoarei Carmen Tiderle pentru acordul de a publica lectura acestor fragmente, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei,  din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *