În așteptarea lui Moș Crăciun 12 – ediția I

În a treisprezecea seară, din a douăsprezecea lună a anului, continuăm să citim cu voce tare, în așteptarea lui Moș Crăciun, Prima povestire a corbului Benedict, scrisă și ilustrată de Gabriel Poenaru, apărută la editura Picta

Este o atmosferă tare prietenoasă în casa din poveste, atât cu ființele mari cât și cu cele mici. Însă toată lumea este prinsă cu pregătirile de Crăciun, iar Băiețelul se simte „cam singur și, din cauza asta, puțin trist”. Oare, ce ar putea face Băiețelul atunci când, în jur, nu găsește nici un partener de joacă? Și cum ar putea o carte să împrietenească un copil și un furnicel? 

Citesc Loredana și Rafael Tripp, din Germania.

Mulțumim editurii Picta pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: