În așteptarea lui Moș Crăciun 21 – ediția I

E iarnă de-a binelea. De data aceasta suntem purtați deasupra vechii cetăți, la o uriașă cabană. „A nins mult și mai ninge uneori, noaptea, cu fulgi mari care se împotrivesc blând întunericului.”

În cabană, printre elevi, s-ar afla, se spune, incognito, cireșarii. O farsă de dimineață, lansată în restaurant, se dovedește, mai târziu a avea un sâmbure de adevăr. Și ăsta este doar începutul. Pentru că cireșarii, adică Victor, Maria, Dan, Tic, Ionel, Lucia și Ursu, au parte, din nou, de aventuri, mistere și, uneori, de adevărate pățanii. 

Urmează Cireșarii. Aripi de zăpadă, scrisă de Constantin Chiriță, apărută la editura Roxel Cart.

Citesc Claudia Ștefania și Andreea Ghinea, din Olanda.

Mulțumim editurii Roxel Cart pentru acordul de a publica lectura acestui fragment, precum și prietenilor proiectului: Claudia Marcu, freelance jurnalist Radio România Cultural, și Tudor Cora, realizatorul genericului.

„În așteptarea lui Moș Crăciun” este un proiect multimedia al Bibliotecii Cărți pentru Matei, din Olanda, ce constă într-o serie de 24 de lecturi cu voce tare, în familie, a unor povești de iarnă, realizat cu susținerea a 14 edituri și a 24 de familii de origine română, din Diaspora și România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: