Poveste adevărată – La poalele muntelui

Credit poză  https://wall.alphacoders.com

Acum mai bine de trei ani, scriam articolul prin care mă prezentam și justificam demersul meu de creare a unui blog despre cărți pentru copii. De atunci am învățat multe, despre cărți, despre motivele mele și mai ales despre direcția acestui spațiu media.

Suntem într-o nouă etapă, în care căutăm colaboratori permanenți, ne descriem ca fiind o platformă de eseuri, articole, recenzii, interviuri despre, referitoare la, în legătură cu, în jurul etc. cărții sau poveștii pentru copii; o etapă în care căutăm să organizăm evenimente de carte, lectură sau povești pentru copii.  

Este o dimensiune nouă, minunată și care responsabilizează mai mult decât oricând. Iar pentru perioada următoare pregătim mai multe surprize, pe care le vom dezvălui la timpul lor.

Suntem la poalele muntelui. Lung a fost drumul până aici și, probabil, va fi și mai lung de acum înainte. Este un moment bun să facem un popas și, la umbra unui copac, să trec repede în revista lucrurile și oamenii care au contribuit la acest demers.

Mulțumesc cărților pe care le-am citit de-a lungul timpului. Numai dacă aș fi realizat de atunci că ele sunt acel prieten și mentor după care tânjeam.

Mulțumesc bunicii mele care a prilejuit dragul de lectură cu voce tare. Mulțumesc părinților mei care au avut grijă mereu să avem cărți la îndemână.

Mulțumesc pălăriilor mele care m-au ajutat să-mi descopăr creativitatea.

Mulțumesc lui Ștefan care a fost primul care a spus: „De ce nu?!”

Mulțumesc celor de la Thecon pentru susținerea acordată în crearea blogului precum și pentru serviciul de găzduire web . Bănuiesc că ați auzit de bancurile legate de situațiile cu care se confruntă IT-iști atunci când colaborează cu un ne-it-ist. Ei bine, le-am testat răbdarea cât m-am priceput eu de bine, iar ei au răspuns cu brio – răbdare, competență și eficiență. În plus este o plăcere, și inspirațional totodată, să le urmărești activitatea de implicare în diverse proiecte comunitare.

Și nu în ultimul rând, mulțumesc fiecărui copil pe care l-am întâlnit sau pe care îl voi întâlni de acum înainte. De la fiecare am învățat și voi învăța ceva.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *