The Journey Begins sau cum s-ar zice „Să purcedem dară”

Thanks for joining me! Bineînțeles, zic.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Așa e! mă gândesc eu.

Să vedem acum: cine sunt eu? ce vreau? și ce-mi veni?

Astăzi împlinesc un an și trei luni și 23 de zile de când sunt mama lui Matei. Și este o onoare și o mare bucurie pentru mine să-l descopăr în fiecare zi, să fiu martoră la eforturile, la emoțiile și la ideile lui. Iar pentru a-l însoți cât mai bine, am decis să încerc să țin pasul cu prezentul lui. Lumea cărților este un loc potrivit pentru ucenicia mea deoarece acolo ideile au nevoie de cuvinte iar cuvintele de emoție.

Acest blog îl doresc ca un loc și timp în care toate acestea să se întâlnească, să se cunoască, să crească rădăcini și să prindă aripi. Altfel, cum pot însoți un copil în călătoria sa dacă nu-i înțeleg călătoria?

Cu cărțile este mai ușor: există cărți minunate, iar cele pentru copii sunt cele mai frumoase și expresive dintre toate. Și sunt la distanță de o librărie.

Cuvintele și emoțiile pe marginea cărților precum și oamenii care să și le dezvăluie, pot fi mai greu de găsit. Asta nu mă împiedică să caut.

Și voi începe bineînțeles cu mine: ideile, cuvintele, emoțiile mele. Așa sper să vă găsesc și pe voi cu ideile, cuvintele și emoțiile voastre.

Să purcedem dară împreună într-o nouă aventură!

P.S. Copilul meu merge deja iar eu trebuie să învăț repede.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *